Vårens mest trendiga accessoarer är här och vi ser bland annat stora väskor, tygklädda solglasögon och gula scarfs.

656488-beach-bag

Vårens mode kanske de flesta som är modeintresserade redan vet hur det kommer se ut. Framförallt tar vi väldigt mycket inspiration från 70-talet. Men när det kommer till accessoarerna kan en del ha lite sämre koll. Vad gäller vårens handväskor är det storlek större som är rätt. Den perfekta handväskan i vår ska ha plats för allt man kan tänkas vilja ha med sig på en spontan utflykt. Tittar vi på de mönster som är rätt på väskan i vår, är det blommigt som gäller. Fendis orkidéer är vad modepubliken trånar efter just nu. Läs mer.

Solglasögon i tyg

Självklart blir det inget vårmode utan solglasögon och en trend som är väldigt stor bland bågarna i vår är den med bågar klädda i någon form av tyg. Ray-ban har till exempel solglasögon klädda i sammet och denim, medan Armani har bågar klädda i filt. För den mer vågade finns solglasögon dekorerade med nitar. När det gäller formen på solglasögonen är det runda, kattformade eller fyrkantiga som gäller. Alla typer av snygga solglasögon finns att hitta på hos företaget saltopeppar.se och vill man läsa mer om dem kan man klicka här.

Scarfen är tillbaka

Med tanke på att vi i vår tar inspiration från 70-talet så har scarfen även fått ett enormt uppsving. Den syns självklart runt halsen men även i håret som ett fint hårband. Ska vi tro Metro är den absolut trendigaste scarfen i vår en i gult. För övrigt är gult en riktig trendfärg i vår och alltifrån klädesplaggen, till skorna och accessoarerna får gärna vara i olika nyanser av den fina solfärgen.