Snart är det jul, men redan nu är modeskaparna i full gång med att förutspå vårens kommande trender – så om du är smart kan du fixa klänningen inför studenten redan nu utan att behöva oroa dig för om klänningen kommer vara inne eller inte, för det kommer den att vara.

”Våren 2017 må kännas långt borta – men snart börjar butikerna fylla på med vårens hetaste trender. Redan i augusti ägde modeveckorna rum världen över där olika designers visade upp det hetaste modet inför våren” läs mer om vårmodet genom att klicka här.

lyckliga-studenter-mindreAtt styla dig inför studenten kan du börja med redan nu, precis som citatet ovan avslöjar. Redan nu finns nämligen de hetaste trenderna lista både här och där i modemagasinen. Men vad är hetast inför våren 2017 som passar en student och ett studentfirande? Sanningen är att våren 2017 förutspås bli av det mer vågade slaget fylld av olika modestatements. Därför handlar det om att tänka utanför ramarna. Skorna du ska välja bör dock ha taxklack, det är det hetaste just nu. Och något att tänka på när du väljer klänning är dess silhuett såsom att väja en som är ”off-sholder” eller en som är fylld med coola volanger. Sen ska du heller inte vara feg när det kommer till mönster och färg – i år är det inte bara vita klänningar som ligger på modet nämligen!

Spännande mönster och vågad färg

När du står i klädbutiken eller har klickat dig in på nätbutiken och är i färd med att shoppa loss finns både en och två saker att titta efter – och det är vilket mönster klänningen har och vilken färg du ska titta efter. Hetast just nu är nämligen randigt i alla dess former och färgen som kommer vara den som alla vill bära är rosa. Så varför inte välja en snyggt skuren klänning med volanger i rosa nyans? Då kommer du definitivt att naila trenden för 2017 års vårmode!