galjar kläder

I dag skriver vi om hur man kan tänka för att skapa en garderob som både är smart och tidlös, det vill säga passar dig längre. Vi skriver dessutom om hur man kan tänka för att få till den till ett bra pris genom att handla med rabatter och online.

Våren och försommaren är en tid då många vill byta ut plagg i sin garderob och köpa nya kläder som är mer i samklang med årets alla trender. Men det är inte alltid man har råd att införskaffa allt det som man vill ha, till vanligt fullpris. Med rabatt på kläder hos Ellos blir det genast mycket billigare. Samt givetvis att köpa på nätet generellt eller second hand om man hittar något guldkorn värt att lägga vantarna på. På denna Facebook-sida kan man läsa mer.

En smart och tidlös garderob

I Västerbottens-Kuriren kan en lära sig hur man kan tänka för att få till en garderob som är mer smart och hållbar än vad man kanske haft tidigare. Bland annat handlar det om att investera i en vit T-shirt som är i bra kvalitet, ett par välsittande jeans, en grå kofta som inte noppar. Sedan hellre att man investerar i ytterplagg än partytoppar, för den senare är faktiskt något som man använder bra mycket mer om man ska vara ärlig. En annan tanke som slår en efter att ha läst artikeln med tips är att en avskalad make up med rött läppstift, jeans och grå T-shirt skapar en kontrastrik och intressant look. Alltså att våga bland uppklätt med nerklätt för att få en spännande kombo.

Även i Expressen kan en läsa sig till hur man på ett smart och billigt sätt får till nya plagg. Bland annat kan man förvandla gamla tajts till toppar med en sax och några klipp. Det går lätt och enkelt och går att se mer i detalj här.