Är du inte en klänningsperson men känner ändå att du vill klä upp dig lite? Eller vet du inte vad som passar till dina byxor eller topp? Helt plötsligt har du inte längre någon aning vad du ska ta på dig och din garderob tycks vara heltom. Då är en jumpsuit din räddare i nöden.

En jumpsuit eller overall är ett av de bästa plagg som finns. Hos na-kd hittar du dessutom ett gediget och prisvärt sortiment av jumpsuits och playsuits att bära året runt. Och de passar ju till alla tillfällen. Vad kan vara bättre?

kvinna i blå jumpsuitTrendiga jumpsuits

Om du inte ännu införskaffat en jumpsuits så är det god tid nu. Byxdressens tid är verkligen inne och det spelar ingen roll om den är lång eller kort. Och den är mycket praktiskt och funktionell. Så hur kan du då bära en kort jumpsuit på vinter?

Prova att ta på dig en så kallad playsuit med knähöga stövlar och strumpbyxor under så får du en outfit som en klänning. Handlar det om ett festligare evenemang kan du bära strumpbyxor och pumps till och kanske bära en lång kofta eller snygg trench över.

Material 2019

I 2019 jumpsuits har man lekt mycket med olika effekter. Lack och falskt läder eller äkta skinn är superinne och ett måste inför vintern. Bär dem gärna i utility-stil med lite mer mammajeans-effekt på benen. Puffärmar på armarna är den absolut största trenden både under sommar och vinter. Prova även den stickade jumpsuiten som både är snygg till kontoret och till soffhänget en regnig dag. Mjukismaterialen är älskade och sköna och passar även de dagar du kanske känner dig lite plufsig och inte vill ha något åtdraget runt midjan. Har du burit det slinkiga materialet lyocell förut? Annars är detta material både miljövänlig, naturligt och behagligt.