I år är året då smycken får ta mycket plats och stå i centrum. Stora smycken i runda former eller en kedja är helt rätt utifrån rådande trend 2021. Pärlor och framförallt silver är också något som alla kommer vilja ha i garderoben i vår.

2021 är det kedjan och pärlorna som är det trendigaste du kan bära i smyckesväg. Något som framåt vårkanten kliver in som en större trend är silversmycken. Hos efvaattling.com/sv/produkter/halsband/ hittar du mängder av fina trendiga silver halsband. Det finns bland annat halsband med pärlor och runda former. Oavsett stil finns det något för alla.

Silversmycken och kedjan är i uppåtgående trend

Elegant,Jewelry,Set,Of,White,Gold,Ring,,Necklace,And,EarringsSilversmycken som tar en stor plats i vårgarderoben ska vara stora och maxade, både armband och halsband. Tänk på att smycken i silver också är ett klassiskt smycken som du förmodligen kan använda senare också. Ett klassiskt silverhalsband fungerar alltid oavsett trender. Kedjan från föregående år fortsätter att vara en stor trend och i år gärna i större format. En tjock kedja passar till en massa olika kläder och den går också utmärkt att kombinera med tunnare kedjor. Förutom kedjan är även smycken i runda former populära, helst i silver. Här fungerar det både på ringar, halsband och armband.

Långa halsband gör återtåg

Något som gör återtåg igen är långa halsband. Det var ett tag sedan dessa var trendiga men nu är det stekhett igen. Alla olika längder på halsbanden är rätt. Något som har fått ett uppsving på grund av Corona-pandemin är lyxsmycken av olika slag.

Smycken kompletterar kläderna

Tänk att smyckena som du bär ska vara en del av din outfit. Smycken av olika slag kan tillföra väldigt mycket till ett plagg och går också att mixa och matcha i oändlighet. Samma smycken fungerar även lika bra till vardags som till festligare tillfällen. I år kan du verkligen låta dina smycken ta plats.