Det praktiska modet – som det är uppskattat. Sneakers och t-shirts, inga allt för tajta jeans eller obekväma klackar. Det är praktiskt som går först när det kommer till mode, vilket är enkelt att följa.

Någonting som också är tydligt när det kommer till det praktiska modet är hur vi bär våra saker – 764002-model-on-a-catwalkryggsäcken har gjort come back. För några år sedan var ryggsäcken ett stort no-no och någonting vi förknippade med barndomen då andra alternativ för skolböckerna inte fanns. Numer är den ett måste och någonting som är både smart, snyggt och lätt att använda. Däremot är det inte alltid lätt att hitta en rätt väska bland alla snygga alternativ. Det bästa tipset för dig som just nu planerar att köpa en väska är att köpa en väska som klarar av mycket. En ryggsäck kan nämligen lätt slitas och det är ju inte kul att hela tiden behöva köpa nya väskor. Tips: köp tålig ryggsäck från armyoutdoor.se, då kommer den praktiska väskan vara både snygg och klara av diverse äventyr.

En ryggväska är dock inte att rekommendera om du ska ut och resa, i alla fall inte om du ska ha en stor packe kläder med dig. Då kan självklart väskan följa med som handbagage, men “väskan med rull” är fortfarande den bästa när en ska flyga till andra destinationer. Har du svårt att även välja en snygg resväska? I en artikel från Metro har man lyft fram 6 olika alternativ för resan, med allt från den klassiska silvriga väskan till lite roligare och annorlunda alternativ. sJälvklart i olika prisklasser.

En hård resväska håller garanterat kläder och skor på plats när det vankas solsemester i sommar. Här är 6 modeller för alla plånböcker som vi gillar extra mycket just nu. Elina Malm

Missa inte heller denna artikel om hur du håller dig snygg och fräsch när du reser.