Att hitta rätt i modevärlden är inte alltid det lättaste – speciellt inte om en är man. Inspiration och skönhet finns det mycket av, men det riktas allt som oftast till kvinnor, varpå männen hamnar utanför och inte alltid får till den snygga stilen. Men för er män som vill vara snygga till våren har vi letat fram de viktigaste plaggen att inhandla – från kalsongerna till jackan.

man catwalkTill att börja med: underkläderna. Det är inte längre vanliga, svarta och tråkiga boxer som är nummer ett för att förvara männens intima delar. Nej nu är det snarare så att även männen ska få unna sig fina, och till och med lite sexiga, underkläder. Kolla in utbudet på Willie John. Där finns det mycket fint som helt klart är rätt i tiden. Inspireras även av  denna artikel med modevisning från förra hösten, många trender därifrån följer med även i år.

Detta år kommer det fortsätta vara sporten som influerar modet och ett par sneakers är ett absolut måste för alla killar, och helst fler än så. Till dessa kan du anamma ett tennisinspirerat mode. Pikétröjor och sportbags är helt rätt, gärna i kombination med ett par svarta jeans eller varför inte ett par lösa Adidasbyxor om du är ledig och vill vara bekväm.

Tidningen Café (som även allt som oftast har mycket bra modereportage för män ifall du är intresserad) har även just nu en väldigt bra artikel kring de snyggaste vårjackorna som du kan köpa just nu. Där lyfter de bland annat den snygga funktionsjackan, mockajackan och den helt klart mest trendiga militärjackan, som de beskriver som följer:

Militärjackan är ett ständigt inslag bland vårjackor och så även i år. Snygga detaljer med stora fickor och axelklaffar.

Läs hela artikeln här.