Vare sig du vill låta håret falla till fördel för en kort frisyr och är redo att prova något nytt eller ifall du är ute efter en lite mindre förändring och vill behålla ditt halvlånga eller långa hår bjuder 2019 på frisyrer för alla. Här kommer några inspirerande tips på årets hetaste frisyrer som du kan ta med dig nästa gång du besöker frisören.

Trenden med kortklippta frisyrer på tjejer är fortfarande superhett 2019. Allt fler klipper sitt hår kort och väljer en kortklippt pixie i modern tappning, en trendsäker frisyr som syns både i kändisvärlden och ute på stan. Med en kortklippt pixiefrisyr är du alltid snygg i håret och stylingen går snabbt så du får tid över till annat på morgonen.

Är du inte redo för en kortklippt frisyr kanske en bob eller page kan vara något för dig. Bobfrisyren och pagen som har varit supertrendiga de senaste åren, fortsätter att vara populära även i år. Boben kan varieras i oändlighet med en kortklippt nacke eller en längre längd i nacken, rak eller lockig, med lugg eller utan lugg. Även pagen är en klassiker som har stora variationsmöjligheter, såväl när det gäller längd som styling. Nytt för i år är mer runda och mjuka klippningar än tidigare och inspiration från 90-talet med en mer avslappnad och ledig inställning till styling och finish.

Pasteller och håraccessoarer

Om du är sugen på förändring men inte vill göra det stora klippet, varför inte styla håret med håraccessoarer, flätor eller satsa på en ny färg? Med hjälp av en scarf eller ett band kan du smycka din hästsvans genom att knyta eller linda den runt ditt hår eller fläta in den. Även håraccessoarer som hårklämmor och hårspännen är stora denna säsong. När det kommer till hårfärger fortsätter trenden med pasteller även i år, med trendfärger som rosa, korall och lila. Utöver pasteller är karamellbruna nyanser, kopparröda färger och varma blonda toner populära och är kanske något att pröva för dig som vill ha förändring utan att färga håret pastellrosa.